HVEM ER VI

Erfarne sundhedsfaglige sagsbehandlere

Nordic Netcare har mere end 70 sundhedsfaglige sagsbehandlere ansat, og alle er uddannet og autoriseret som enten fysioterapeut eller kiropraktor. Vores sagsbehandlere er altid opdateret på den nyeste evidensbaserede viden indenfor vores rådgivningsområde. I tillæg til dette repræsenterer teamet en lang række relevante kompetencer indenfor forskellige sportsgrene, træningsmetoder, forskning samt praktisk behandlererfaring.

Julie

Cand. Scient. Fys

Julie er uddannet fysioterapeut og cand. Scient. Hun har særlig fokus på implementere ny forskning i praksis og har gennem sin videreuddannelse opnået dybdegående viden omkring kobling af evidens og praksis.

Julie har interesse i kampsport og har gennem en årrække dyrket forskellige former for kampsport kombineret med frivægtstræning.

Endre

Fysioterapeut B.sc.

Endre er uddannet fysioterapeut og har særlig interesse indenfor idræt og specielt løb. Endre har dyrket atletik i 10 år og har blandt andet vundet 2 medaljer ved norgesmesterskaberne for U23-stafet hold. Han er selv fortsat aktiv 400 m løber og sprinttræner for en lovende ungdomsafdeling.

Camilla

Cand. Manu

Camilla er uddannet kiropraktor og har gennem flere år arbejdet på klinik, med særlig interesse for diskusprolaps i lænden og nakken samt for graviditetsrelaterede gener.

Camilla har tidligere spillet fodbold gennem mere end 20 år.

Frederik

Fysioterapeut B.sc.

Frederik er uddannet fysioterapeut med særlig interesse og erfaring indenfor træning og manuel behandling.
Han har udfordret sin fysiske og mentale styrke gennem en lang række aktiviteter fra fodbold og golf til triathlon og ultra løb. Senest har han deltaget og vundet det ekstremt krævende TV2 program “Korpset”
Udover at være sundhedsfaglig så bruger Fredrik sine mange erfaringer til at give en meget personlig rådgivning og hjælper til selvhjælp.

Katinka

Fysioterapeut B.sc.

Katinka er uddannet fysioterapeut og har flere års relevant klinik erfaring med særligt fokus på ryg og skulder skader. Hun har gennem flere år trænet og undervist i TRX suspension træning og reformer pilates. Hendes viden giver et godt overblik over hvilken behandling eller træning der bedst kan hjælpe dig af med dine skader.

HVORDAN VIRKER DET

Telefon og app support

Kontakt os

Ring direkte til os eller brug vores Nordic Netcare app

Samtale

• Beskriv skaden
• Prognose for skaden
• Få råd og vejledning

Klinikvalg

Baseret på vores sundhedsfaglige samtale matcher vi dine ønsker og behov med den bedst mulige klinik

Betalingsgaranti

Når du bliver behandlet på en klinik i vores netværk, så betaler vi for din behandling direkte til klinikken

Bliv rask

Kom tilbage til det du har savnet, uden smerter

Kontakt os

Ring direkte til os eller brug vores Nordic Netcare app

Samtale

• Beskriv skaden
• Prognose for skaden
• Få råd og vejledning

Klinikvalg

Baseret på vores sundhedsfaglige samtale matcher vi dine ønsker og behov med den bedst mulige klinik

Betalingsgaranti

Når du bliver behandlet på en klinik i vores netværk, så betaler vi for din behandling direkte til klinikken

Bliv rask

Kom tilbage til det du har savnet, uden smerter

HVORFOR VÆLGE OS

Kvalitetssikret sundhed siden 2003

200.000 kunder om året

Gennem vores unikke sundhedsmodel har vi siden 2003 hjulpet mere end 600.000 kunder.
Vi rådgiver og hjælper nu mere end 200.000 kunder hvert år og betaler for mere end en million behandlinger om året. Vores mål er, at du hurtigst muligt kan fortsætte din dagligdag, som du ønsker det.

4000 klinikker

Vi samarbejder med mere end 4000 klinikker og 12000 sundhedsfaglige behandlere i Skandinavien, som alle er en del af Nordic Netcare’s kvalitetssikrede netværk. Vi er stolte over at kunne tilbyde de bedste klinikker i Norden indenfor en lang række relevante behandlingsformer: Fysioterapi, kiropraktik, osteopati, naprapati, manuel terapi, psykomotorisk fysioterapi, akupunktur og zoneterapi.

17 års erfaring

Nordic Netcare startede i 2003 på Islands Brygge i København som et privat sundhedstilbud med fokus på fysioterapi og træning. Siden har vi udviklet os til at være en af de førende sundhedsaktører i Norden.
Vi er drevet af en passion for at motivere mennesker til at gøre en egenindsats for eget helbred.

MOBIL APP

Nordic Netcare App —
Hjælpen lige ved hånden

Alle kunder med en aktiv sag bliver tilbudt vores WEB app.
Gennem appen får du adgang til sagsoverblik, klinikoverblik, booking, dit øvelsesprogram, relevant information og evt. refusion.
Let og sikker login
Find bedste klinik
Se den aftalte klinik eller book online
Se din træning

Træningsvideoer tilpasset dit behov så du kan træne rigtigt

Alle øvelser, råd og vejledning er valgt på baggrund af nyeste forskning og er tilpasset din skade. Du er altid velkommen til at ringe til os, såfremt du har spørgsmål.

KONTAKT

Kontakt os

+45 70 22 07 80